Μανιτάρια πλευρότους ψητά
Δημοσιέυτηκε: Sun, 11/04/2012 - 00:00 || Ενημερώθηκε: Tue, 04/23/2024 - 12:21
Τα ψητά πλευρώτους είναι πλέον ένα κλασικό και πεντανόστιμο ορεκτικό, εδώ με τα μικρά μυστικά του!
Συστατικά:
1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 κ.σ. μπαλσάμικο
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
4 κ.σ. λάδι
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
Πλένουμε και κόβουμε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια μετρίου μεγέθους και τα αλατοπιπερώνουμε.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί ή πυρέξ και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, τη φρυγανιά, τον άνηθο, το λάδι και το μπαλσάμικο.
Ψήνουμε στο grill μέχρι να ροδίσουν για περίπου 15-20 λεπτά.
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: